Een diëtist als partner voor een gezond bedrijf

Bedrijven, scholen en horecagelegenheden kunnen Voeding + Advies benaderen voor voedingsgerelateerde opdrachten.

Voorbeelden waarvoor u ons kunt benaderen zijn:

  • Advies voor een gezond aanbod in het bedrijfsrestaurant of de schoolkantine
  • Het bedrijfsrestaurant of de schoolkantine geschikt maken voor mensen die glutenvrij moeten eten (coeliakie)
  • Advies voor restaurants/horecagelegenheden om glutenvrije gerechten aan mensen met coeliakie te kunnen aanbieden
  • Het schrijven van voedingsgerelateerde teksten/artikelen
  • Interactieve workshops
  • Aansprekende voorlichtingsprogramma’s
  • Producten voorzien van voedingskundige informatie, zoals de voedingswaarde, allergenen en een ingrediëntenlijst.
  • Supermarkt rondleidingen voor kinderen en volwassenen
  • Het ontwikkelen van een gezondheidsprogramma’s en/of -dagen
  • Vragenuur met de diëtist binnen uw bedrijf
  • Standbemanning op beurzen & evenementen
  • Advies-op-maat voor organisaties
  • Meedenken en/of meewerken aan voedingsgerelateerde opdrachten

 

Vanaf de start is Gaby betrokken bij De Atleetfabriek als diëtist. Gaby is daadkrachtig en heeft een gezonde dosis humor en lef. Dit in combinatie met haar passie voor en kennis over gezonde voeding inspireert zij mensen om gezond te gaan eten. Mede door haar heldere communicatie is het prettig met Gaby samen werken.

Fleur Mulders, Initiatiefneemster van De Atleetfabriek

Gaby is een zeer gedreven en accurate diëtist. Gaby is zeer deskundig op haar werkvlak, maar tevens gemotiveerd om aan te pakken. We hebben met veel plezier met haar samengewerkt.

Anne Mesman-de Winter, Diëtist en eigenaar van Voedingsadviesbureau De Winter

Partners/opdrachtgevers

 

allergieplatform

 

proudmom