Groepscursussen

Groepscursussen2018-08-27T12:49:44+00:00

Groepscursussen en voorlichtingen

Samen werken aan een gezondere leefstijl

Groepsvoorlichtingen, workshops en cursussen kunnen vele voordelen hebben. Je bent interactief bezig in een groep mensen die hetzelfde willen leren. Iedereen kan zijn eigen ervaringen kwijt en ook kun je leren van andermans ervaringen. Doordat er interactie is, wordt de informatie vaak beter onthouden. Ook kan er steun gevonden worden bij andere deelnemers bij het verbeteren van je voedingspatroon.

Meer informatie over tarieven en vergoedingen.

Een voorlichting op elke locatie

Een ander voordeel is dat onze voorlichtingen, workshops en cursussen overal gegeven kunnen worden. Wil jij samen met een groep vriendinnen of familie aan de slag met je voedingspatroon? Of wil je een bijeenkomst op de basisschool van je kind organiseren? Of misschien wel op het werk, de sportschool of bij het sportclubje van je kind? Neem dan contact met ons op!

Voorbeelden van voorlichtingen, workshops en cursussen die Voeding + Advies kan geven zijn

  • Voeding & drinken rondom sport
  • Gezond leven
  • Aan de slag met overgewicht

Heb je zelf een idee voor een onderwerp? Laat het ons weten, alles is te bespreken.

Maak een afspraak
‘Like’ ook de facebook-pagina om op de hoogte te blijven van ‘open’ voorlichtingen die wij geven op diverse locaties. Wie weet zit er een keer één voor jou bij!

leef242NIEUW! Cursus Loop En Eet je Fit!

Neem NU zelf de touwtjes in handen richting een gezonde leefstijl! Tijdens deze cursus ben je met elkaar 12 weken bezig om van een gezonde leefstijl een gewoonte te maken. Doordat we de combinatie van voeding, sporten en het gedrag omtrent je eet- en leefstijl aanpakken, zorgen we ervoor dat je je gezonde leefstijl ook na de cursus kunt blijven volhouden. De cursus start woensdagochtend 18 maart om 9.30 uur. Lees hier meer over LEEF >