Online voedingsadvies door een online diëtist

Online voedingsadvies kan je helpen jouw doelstellingen te bereiken. Je wilt de extra kilo’s van de feestdagen eraf, je wilt er mooi uit zien in bikini, je wilt gezond zijn, fit zijn. Er is altijd wel een reden te bedenken om met je voedingspatroon aan de slag te gaan. Vol goede moed begin je (weer), maar al snel dienen de eerste verleidingen zich al weer aan en val je weer terug in je oude eetgedrag.

Klinkt dit herkenbaar? Maar vind je tóch de stap naar een diëtist (nog iets) te groot?

Dan is ons online voedingsadvies programma echt iets voor jou! Zie het als begeleiding via een online diëtist en wij helpen jouw graag met het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen.

De diëtiste is zeer deskundig en heel vriendelijk. Ik voelde mij direct op mijn gemak en kreeg al bij de eerste afspraak goede tips waardoor ik direct resultaat merkte. Mijn ervaring is dat ze er voor gaat om het beste resultaat te halen zonder direct zeer drastische maatregelen te nemen die in eerste instantie niet nodig zijn, super fijn!

Online voedingsadvies tijdens Corona/COVID-19

Vooral tijdens deze onzekere tijden kan online voedingsadvies via een online diëtist je helpen om deze tijd gezond(er) te doorstaan. Lees ook meer over de maatregelen die Voeding plus Advies heeft genomen om ten tijden van de Corona jou nog steeds kunnen helpen.

Wij bieden ook voedingsadvies en begeleiding na Corona. Voor meer informatie hierover, neem gerust contact met ons op.

Ons volledige team helpt jou graag met online voedingsadvies.

Ons volledig team van online diëtisten helpt jou graag jouw doelstellingen te bereiken.